Gràcies a les vostres denúncies ha quedat clar que #Palmaestàbruta
Quan al mes de juliol vam començar a denunciar els Regidors i Regidores del Grup Municipal del Psoe Palma a les xarxes socials lo bruta que estava Palma a través del hashtag #Palmaestàbruta no ems podíem imaginar la resposta tan fantàstica que hem tingut.
Gràcies a les vostres fotos que hem rebut a diari per tots el canals, facebook, twitter, whatsapp, mail, hem pogut demostrar que la Ciutat està molt bruta a tots els barris i carrers. Una situació que dona una molt mala imatge de Palma als nostres turistes i que és intolerable pels ciutadans que l’han de suportar diàriament.

També ho han denunciat entitats veïnals i sindicats, i així entre tots i totes hem acosenguit que quedi clar que #Palmaestàbruta i que el govern de Isern i del pp que ho negava sempre hagi hagut de reaccionar, encara que malament ja que han contractar personal de reforç per a l’estiu quan l’estiu ya s’acaba… Altra mala gestió d’aquest govern amb la neteja de la Ciutat.

I són tantes les fotos que hem rebut que aquí us deixo algunes d’elles i GRÀCIES PER LA VOSTRA         COL · LABORACIÓ

1 comentarios
  1. Mi experiencia en las redes sociales. – José Hila
    […] en campañas de denuncia como #palmaestabruta, a la que ya dediqué una entrada en mi blog (AQUÍ), y que solo si son compartidas y participadas pueden llegar a tener éxito para que el Ajuntament […]
Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.