Palma està de moda
Palma, protagonista de la revista Marie Claire Italia
El reportatge és fruit d’un viatge de premsa organitzat per la Fundació Turisme
La Fundació Turisme continua amb la seva estratègia turística de comunicació en els principals mercats internacionals amb l’objectiu de posicionar Palma com una destinació urbana els 365 dies de l’any. N’és mostra la repercussió mediàtica que obté la capital mallorquina durant aquests darrers mesos. Encara que el passat mes de juny va ser el mercat britànic el que destacava en importants mitjans especialitzats la nostra oferta cultural i gastronòmica fora de la temporada estival, en aquesta ocasió ha estat la publicació Marie Claire Itàlia qui ha qualificat la capital balear com “la perla de les Balears”.

Es tracta d’un reportatge visualment molt impactant i atractiu, que es recolza en imatges de gran format, tant de personatges com de racons de la ciutat. El contingut d’aquestes deu pàgines va en línia amb la nova imatge de Palma, moderna, cosmopolita i 100% urbana.
La informació publicada és fruit d’un viatge de premsa organitzat per la Fundació, juntament amb l’Oficina Estrangera de Turisme a Milà. En aquesta mateixa línia, cal recordar que la Fundació compta amb agències de comunicació i relacions públiques en els tres principals mercats emissors: Alemanya, Espanya i Regne Unit.
1 comentarios
  1. Llamadores de ángeles
    Excelent post sobre moda, sin duda el libro que se menciona es unao de los que ando buscando para dar lectura.

    enhorabuena.
Deja un comentario

Your email address will not be published. Required fields are marked

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.