Posam Palma al dia: en dos anys haurem asfaltat de nou tots els barris

Comença la campanya tardor-hivern de renovació d’asfaltat i també de voravies que està duent a terme la regidoria d’Infraestructures.

En total, juntament amb la campanya d’asfaltat d’estiu ja finalitzada, aquestes millores suposen una inversió de quasi 2.000.000 d’euros en la millora dels nostres carrers.

La previsió de Cort és que “en dos anys s’hauran asfaltat de nou tots els carrers de Palma”, incloent centre i barris.

La campanya d’asfaltat durant la tardor té un pressupost de 301.000 euros i  començarà el proper dilluns 24 de setembre per la zona de Llevant. Inclou actuacions a espais importants com la Plaça Pere Garau, Tomas Rullan, i altres carrers de la Soledat, Son Gotleu, Rafal Nou i Coll d’en Rebassa, on feia molt de temps que ningú invertia.

La campanya de voravies té un pressupost de 650.000 euros i preveu actuacions a les zones de Ponent i Centre. Ja ha començat al carrer Francisco Martí Mora. Continuaran amb millores a carrers importants com Pascual Ribot, Plaça Barcelona, Joan Miró o Avinguda Argentina.

També es donen respostes a demandes històrica dels veïns, com a Son Rapinya, on entre els mesos d’octubre i novembre s’instal·laran dos passos elevats per a vianants. Hi havia problemes de seguretat, a l’hora de travessar el carrer, perquè és via on els vehicles circulen molt ràpidament. Desprès de molts d’anys arriba una solució.

A la campanya d’estiu es van asfaltar 17 carrers, propers a centres escolars amb una inversió de 850.000 euros, més dels 700.000 euros inicialment prevists. Les actuacions van finalitzar el 7 de setembre per a no intercedir a l’inici de curs escolar, que es va desenvolupar sense cap incident.

(Font: servei de comunicació de l’Ajuntament de Palma)